Lugedes ühe teise inimese postitust tuli mulle meelde kuidas olen varasemalt tatart tuleta valmistanud ja mõtlesin, et ehk on teistelegi hea teada.
Pese tatratang läbi.
Aseta nõusse ja vala keefiri või hapupiimaga üle.
Lisa endale meelepärased maitseained.
Mina kasutan näiteks sidrunipipart, soola ja ürtide segu. Keefiri ja tatra vahekorda pole ma kunagi mõõtnud aga usun, et keefirit võiks poole võrra rohkem olla. Kata nõu kaanega ja jäta umbes 8 tunniks seisma.
Siit tähelepanek, moodus on hea võimalus kiirel ajal näiteks hommikul õhtusöök valmima panna. Õhtul pole vaja muud, kui eemalda nõul kaas, sega puder koos maitseainetega korra läbi ja hakka kohe sööma.
Juurde võta oma tehtud hoidist.
Mina võtan näiteks marineeritud paprikaid või marineeritud kurki.